Contacteer ons

Contact Persoon : yang

Telefoonnummer : 008615130803025

WhatsApp : +008615130803025

Free call
lopende band

Wij hebben volledig productieproces, het wetenschappelijke testen om productkwaliteit, fabriek te verzekeren ingevoerde geavanceerde technologie, gebruik makend van automatische lopende band en gingen verpakking vooruit die materiaal beschermt om ervoor te zorgen dat de gebrekkige of beneden de maat producten niet aan onze klanten zullen geleverd worden. won het vertrouwen van klanten.

Geëindigd - de producten hebben de prestatietest, brust test, duurzaamheidstest, het lekken test en het verouderen test overgegaan.
Prestatietest, Brust-test, Duurzaamheidstest, het Lekken test.

Zo, zijn de producten in ons bedrijf gewaarborgd van hun kwaliteit.

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

 

 

 

 

 

 

OEM / ODM

Aisende is een betrouwbaar bedrijf die zich in de ontwikkeling en de vervaardiging van brandstofinjectors en Denso-injecteurs specialiseren

 

Onze gekenmerkte producten verstrekken de standaardontwerpen en de oplossingen van OE door het strenge structurele ontwerp van ingenieurs, het materiële selectie en product testen.

 

Wij verheugen ons vaak op over de hele wereld het werken met klanten om de beste producten voor de wereldmarkt gezamenlijk te verstrekken, zodat stemmen in wij OEM met ODMs en hebben de capaciteit om deze diensten te verlenen.

R & D

Zoals voor de producten, concentreren wij ons altijd op zijn kwaliteit. Alle producten moeten in onze pakhuizen worden opnieuw geïnspecteerd en worden opnieuw verpakt. Ons R&D-team impliceert 10~15 en ervaren deskundigen, die zich bij onderzoek en de ontwikkeling concentreren. Ook klaar om vraag van cliënten en het werk met de verkoop te beantwoorden en op te lossen om de cliënten betere dienst te verlenen.

 

Cangzhou Aisende Automotive Electronics Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

15130803025@139.com
+008615130803025
008615130803025